Pure Living - Вдъхновение от природата

Отваряш вратата на дома и вдишваш успокояващ въздух, а наоколо витае осезаемо равновесие. Балансът се завръща в клетките с усещане за самородна хармония, появила се с естествена магия. Всяка тревога остава отвън, пред прага и в съзнанието просветва, става по-чисто...

Това е въздействието на нашата нова колекция, наречена Pure Living: вдъхновена от природата, създадена с кристална яснота, насочена към истинските моменти!

 

<iframe src="https://www.youtube.com/embed/CpzI0qQOZ70" "="" width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Pure Living - Вдъхнови се от природата

Подбрали сме за вас интригуващи серии от разнообразни продукти за интериора на дома, чието послание е да стоплят и да облагородят още повече пространството: мебели за дневната и спалнята в семпли визии, отстъпващи място на комфорта и на тихия лукс; прибори и съдове за хранене, които представят храната в нейното най-чисто въздействие; декорации в нежни, меки оттенъци – допълващи с лека енергия.

Не сме пропуснали да зарадваме и младите родители,  които с трепет избират дизайн за стаята на своето бебе. То ще се сгуши в тези меки одеялца, хавлийки, пелени и спални чувалчета, носещи толкова уют с пастелните цветове и дружелюбните мечешки муцунки... Разбира се, включили сме количка за разходки, играчки и прибори, символизиращи съвременния екологичен стил на живот.

Изберете си нова муза за дома, независимо дали ще е само картина, ваза, чаша за кафе, или цял комплект оборудване. Ние ще ви пренесем в един неподправен свят, който ще ви докосне, уверете се.

Най-продавани
 1. ТАБУРЕТКА -
  LINEA NATURA ТАБУРЕТКА
  129,00 лв.
  Различни варианти
  Избери вариант
 2. NATUREVA ДЕКО ВЪЗГЛАВНИЦА С ЦИП 30/50СМ -

Дневна в цветовете на природата

Вашата Pure дневна посреща със земни тонове в меки нюанси, които скромно, но мигновено ви завладяват. Мебелите тихо ви очакват, а меките текстилни материи, преобразувани в дамаски, покривки и завеси, допълват обстановката с неподправено присъствие. Вазите следват тази линия с причудливи форми, събрали отпечатъка на ръчната изработка и таланта на изкусните майстори-грънчари. Лампите с дървесни акценти огряват избраните зони и допринасят за този свиден уют, който всеки търси в своя дом. Топлината на кафявото прелива в светлобежови варианти, достигайки кремообразни детайли – синхрон между материално и ефирно в непринудена, отпускаща атмосфера.

 1. ТАБУРЕТКА -
  LINEA NATURA ТАБУРЕТКА
  129,00 лв.
  Различни варианти
  Избери вариант
 2. КЕРАМИЧНА ВАЗА 16/6.5/23.5 СМ -
 3. КЕРАМИЧНА ВАЗА 15.7/6.9/31 СМ -

Трапезария с аромат на зелено

Pure трапезария, в която храненето се превръща в медитация.

Ако здравословните ястия са модерна тенденция, тогава ги поднесете в керамични съдове, защото ще подредите масата с ново начало, подсказано от древните традиции. Нищо в повече и всичко в едно – от дървените прибори за салата, до бамбуковите капаци на купите, през чиниите с очарователни пръски и чашите с пастелни глазури, до платата с карамелени десерти. Без да сте пропуснали фината елегантност, събирането на семейството около трапезата ще придобие цвета и вкуса на малкото с голям смисъл.

Спалня с естествена хармония

Pure спалня, в която вечер нямате търпение да се отпуснете, а сутрин нямате търпение за вечерта...

Тя е гостоприемна, освободена от претенции и в унисон с мира на целия дом. Естествените материи се разстилат от всеки ъгъл на погледа и приканват към заслужен релакс, пречупен през вътрешната ви нагласа за една очаквана почивка. Мебелите следват темата за чистото въздействие, решени в бежови, почти бели повърхности. Кувертюрите и меките памучни одеяла са любими с тяхната мисия, да внасят още и още уют в общия натурален облик. Единствено завесите и пухкавите декоративни възглавнички подсказват за искрата на утрото, със семпъл, стилизиран дизайн, разчупващ с мек колорит и детайли, откраднати от природата.

Една ароматна свещ за сетивата преди лягане и една завършена идилия.

 1. БАРБАРОН ALFA 220L -
  SITTING POINT БАРБАРОН ALFA 220L
  179,00 лв.
  Различни варианти
  Избери вариант
 2. MILAZZO ДЕКО ВЪЗГЛАВНИЦА С ЦИП 40X40СМ -
 3. NATUREVA ДЕКО ВЪЗГЛАВНИЦА С ЦИП 30/50СМ -
 4. TERRALINA ДЕКО ВЪЗГЛАВНИЦА С ЦИП 30/50СМ -

Бебешка стая с натурални усмивки

Бебешката Pure стая е пристан, в който преоткривате най-ценното, чрез невинното присъствие на малкия й обитател. Тя е така дишаща и животворна, че няма разлика с най-чистите ви представи за съществуване. Цветовете са толкова натурални, колкото всъщност е вашата новопоявила се обич. Не е нужно да е пъстроцветно, за да обагри – влюбвате се в тези сладки хавлийки в кафяво, пухени завивки в крем и табуретки в рошаво екрю. Дори бледозеленият динозавър се радва да е част от вълшебството. Стаята е готова да приюти момченце или момиченце, защото това е естественото й предназначение.

 1. БЕБЕШКА КЪРПА ЗА ИГРА -
 2. ДРЪНКАЛКА -

Потърси още вдъхновение:

© 2023 AIKO XXXL Онлайн магазин от Stenik