Ушиване на пердета

Перфектни пердета в 4 стъпки:

Изцяло съобразени с желанията Ви! Това е мотото ни при избор и ушиване на пердета за Вашия дом. Нашите специалисти ще Ви консултират и посъветват кои пердета са оптимални за спалнята, хола или детската стая, какъв корниз и набор да изберете и кои платове ще подхождат на интериора. При нас ще откриете огормен избор от различни тънки и плътни платове, които ще отговорят и на най-високите изисквания. Може да разгледате специалната селекция от негорими, блекаут платове, както и такива от рециклирани материали. 

 

Една от най-важните стъпки при ушиването на пердета по индивидуална поръчка е правилното взимане на размери. За да сте сигурни, че пердета ще паснат точно на прозорците и ще изглеждат точно така, както си ги представяте, е важно да знаете как се взимат размери за корниз и какъв корниз ще ползвате. Изборът на корниз предхожда поръчката на пердета, тъй като от него зависи височината на завесите и перделъка. Вижте как правилно да вземете размери за корниз във видеото.

  • Коя височина се взима при определянето на височината на пердето?
  • Каква роля играе корниза при взимането на размери?
  • Кои платове имат потенциал за свиваемост и какво трябва да се направи?

След като сте направили перфектния избор на корниз, плат и набор и разполагате с необходимите размери, нашите консултанти ще подготвят поръчката Ви за изпълнение, като уточнят още някои важни детайли. Ще изчислят точната стойност на поръчката и ще Ви кажат кога ще бъде готова. Професионалистите в шивашкото ни ателие ще поемат поръчката и ще направят чудесата от скучните прави платове, които виждате изложени в магазина.  

След като пердетата Ви са напълно готови, остават монтажът на корниза и закачането на завесите. Нашият монтажен екип ще се погрижи за перфектния монтаж на корнизите, за да бъдете сигурни, че всичко е подравнено до сантиметър и пердетата ще паднат надолу естествено и точно дотам, докъдето искате.

Не пропускай:

 

© 2024 AIKO XXXL Онлайн магазин от Stenik