Услуги

Покупката не завършва с плащане на стоката, нали? За Ваше улеснение Ви предлагаме нашите услуги, като Транспорт, Разнасяне на мебели, Монтаж, Снемане на размери и 3D планиране на кухни, Ушиване на завеси и др. Научете повече за нашите услуги тук.

Нашите услуги

Ушиване на завеси

Завеси по индивидуален размер: Нашите експерти по текстил с удоволствие ще Ви консултират, а шивачите ни ще ушият желаните от Вас завеси така, както си ги представяте. Може да видите ценоразпис за ушиване на завеси ТУК.

Опаковане на подаръци

За да направите подаръка си неповторим и оригинален, ние ще го опаковаме за Вас! Опаковането на подаръци се извършва само за стоки, закупени от Aiko. Не се извършва опаковане на мебели.

Монтаж на корнизи

Нашите монтажници ще монтират Вашите корнизи коректно, компетентно и професионално. Повече информация можете да получите от нашите консултанти в магазините ни.

Изнасяне на стари мебели

Вече не е необходимо да мислите какво ще правите с Вашите стари мебели. Ние поемаме грижата да ги изнесем от дома Ви и да ги депонираме на специализираните за това места. Единственото, което трябва да направите е, да ни уведомите при поръчката. Вижте цени ТУК

Ваучер подарък

Удобство за Вас, приятна изненада за любимите Ви хора! Зарадвайте близките и приятелите си! Подарете им елегантна изненада, с която биха могли да изберат сами своя подарък! Повече информация потърсете на касите във всички наши магазини.

Стоково кредитиране

При нас можете да купите мебели и аксесоари на изплащане със стоков кредит от един от нашите партньори.
Вижте повече ТУК

© 2024 AIKO XXXL Онлайн магазин от Stenik