Как да превърнем банята си в спа център

Как да превърнем банята си в спа център

Как да превърнем банята си в спа център

След дълъг работен ден понякога имаме нужда само от малко време насаме в уюта на СПА център, за да възвърнем силите си. Но невинаги имаме възможност да си подарим това изживяване – времето ни притиска, а често и финансовата гледна точка. Затова най-лесно е да се снабним с продукти, които ще направят собствената ни баня място за пълен релакс и спокойствие. Това можем да постигнем с добавянето на различни аксесоари или друго оборудване, което ще създаде необходимата атмосфера. Нека представим и нашите предложения:

Меки хавлии

Усещането на мекота винаги ще ни носи безспорен комфорт. Особено ако преди ползване хавлиите са затоплени от сушилнята, чувството ще бъде още по-приятно. Затова когато избираме текстилни изделея е важно да обърнем внимание на тяхното качество и дебелина. Колкото по-плътен е материала на хавлията, толкова по-мека ще се усеща тя.

Хавлии и кърпи

  1. ХАВЛИЕНА КЪРПА 30/50СМ -
    ХАВЛИЕНА КЪРПА 30/50СМ
    вместо 5,99 лв. Специална цена 3,00 лв.
    Различни варианти
    Избери вариант
  2. ROMANCE ХАВЛИЕНА КЪРПА С БРОДЕРИЯ 50/100СМ -
  3. BONITA ХАВЛИЕНА КЪРПА 70/140СМ -
    Bio Vio BONITA ХАВЛИЕНА КЪРПА 70/140СМ
    вместо 29,99 лв. Специална цена 19,99 лв.
    Различни варианти
    Избери вариант
  4. BONITA ХАВЛИЕНА КЪРПА 90/180СМ -
    Bio Vio BONITA ХАВЛИЕНА КЪРПА 90/180СМ
    вместо 39,99 лв. Специална цена 29,99 лв.
    Различни варианти
    Избери вариант
  5. PIERRE CARDIN ХАЛАТ ЗА БАНЯ M-L -
    PIERRE CARDIN PIERRE CARDIN ХАЛАТ ЗА БАНЯ M-L
    99,90 лв.
    Различни варианти
    Избери вариант

Хавлиени изделия

Топла вана

Вземането на топла вана е най-добрият начин за отпускане. Добави продукт за пяна, запали ароматни свещи и се потопи в невероятната атмосфера. Приятните аромати ще изпълнят сетивата ти, а лекото плискане на водата ще донесе спокойствие, което може да бъде допълнено от приглушена светлина.  

Ароматни свещи

  1. PRESSED BLOOMS AND PATCHOULI АРОМАТНА СВЕЩ МАЛЪК БУРКАН -
    WOOD WICK PRESSED BLOOMS AND PATCHOULI АРОМАТНА СВЕЩ МАЛЪК БУРКАН
    вместо 22,99 лв. Специална цена 15,99 лв.
    Различни варианти
    Избери вариант

Ароматни свещи

Съвет: Мебели за баня за повече грижа

Всяка уелнес зона разполага с подходящо СПА оборудване. Сега можем да го внесем и в собствената си баня с няколко прости стъпки. Една от най-важните е добавянето на огледало (link: https://aiko-bg.com/mebeli/banja/ogledala-za-banja) с осветление, което ще направи по-лесни и приятни всички козметични процедури. Можем да изберем и огледало с шкаф, което ще ни помогне да съхраним всички козметични продукти.

Идеалните аксесоари за баня

Нека не забравяме и за малките детайли, които ни донасят повече комфорт в банята. Усещането на мека постелка, докато сушим косата си или нанасяме продукти за грижа за кожата си, е блажено. Освен това цветната постелка ще направи интериора на банята по-свеж и уютен. Също така можем да добавим и различни етажерки и други аксесоари , които едновременно ще дават повече пространство за съхранение и ще направят обзавеждането по-красиво.

Постелки и аксесоари за баня

Постелки за баня

Комфортът вкъщи е наша първа задача. С малко усилия и щипка вдъхновение можем да създадем едно прекрасно място за почивка. Само няколко аксесоара и банята ти ще се превърне в любимо място.

Още вдъхновение:

Назад
© 2024 AIKO XXXL Онлайн магазин от Stenik