СОЛИД

Мениджърска офис серия “СОЛИД”***

Модерният офис е най-важната част от корпоративната идентичност на една фирма. Той не само внушава стабилност, но и ще накара и клиентите Ви да се чувстват на правилното място. Разбира се, че качеството на обслужване е основен принцип, но визията на вашия офис не трябва да бъде на втори план. В мениджърска серия „СОЛИД“ изпъква характерния 50 мм контур на плоскостта с клетъчен пълнеж, който в съчетание със стъклените елементи, придава усещане едновременно за масивност и лекота.

Серия „СОЛИД” се изработва от ПДЧ с меламиново покритие. Носещата конструкция на бюрото, „П”-образните страници на шкафовете и заседателната и холна маса се изработват от ПДЧ с клетъчен пълнеж 50 мм. Всички видими части са кантирани с 2 мм кант. Корпусите на шкафовете, контейнерите и вратите се изработват от ПДЧ 18 мм. Стъклените плотове на бюрото, заседателната и холната маса са от 10 мм обемно, прозрачно закалено стъкло, залепени към алуминиеви фланци. Стъклените рафтчета между „П”-образните страници и шкафа или гардероба са от 6 мм прозрачно стъкло. Осемте вратички на шкафовете се затварят или отварят чрез пуш бутони. Вграденият в бюрото контейнер с четири чекмеджета е включено с централно заключване.

Серията включва:

• бюро ъглово с помощен плот и контейнер

• ниска маса

• шкаф офисен с 8 врати

• гардероб двукрилен със стъклени етажерки

• шкаф офисен с 8 врати и стъклени етажерки

•заседателна маса

Мениджърска серия “СОЛИД” може да бъде изработена в декори, различни от показаните на снимките. Повече информация можете да получите на място в нашите магазини.

Използвайте бутона ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, за да видите цените за стандартни декори на отделните елементи. ***Мениджърска офис серия “СОЛИД” може да бъде поръчна само по каталог.

Допълнителна информация

Продукти в СОЛИД
© 2023 AIKO XXXL Онлайн магазин от Stenik