ЛОЯЛ

Мениджърска офис серия “ЛОЯЛ”***

Офис обзавеждането е от съществено значение за гладкото и ефективно функциониране на една фирма. Това прави един офис по-приятен, удобен и атрактивен. Мебелите създават приятно усещане на посетителите, като същевременно подобряват имиджа на офиса. Офис серия „ЛОЯЛ“ е мениджърска концепция с акценти от цветно стъкло, алуминий и масивни елементи от ПДЧ. Практична , функционална и подчертаваща имиджа с изчистения си контур, тя ще се впише във Вашия офис и ще подчертае индивидуалността Ви.

Серия „ЛОЯЛ” се изработва от ПДЧ с меламиново покритие. Всички видими части са кантирани с 2 мм кант. Декоративният панел, краката на бюрото, на заседателната и ниската маса са с дебелина 96 мм със залепени към тях ивици стъкло - черен лакобел. Горното стъкло на шкафовата част, ивиците по бюрото, заседателната и ниска маса,са от стъкло 10 мм обемно оцветено в сиво. В шкафовете има поставени амортисьори за омекотяване на удара при затваряне на вратите. Контейнерът е с включено централно заключване.

Серията включва:

- бюро с комбиниран плот

- помощен сектор

- заседателна маса с комбиниран плот

- маса ниска

- шкаф офисен с 3 врати

- шкаф вертикален с 1 врата за стена

- шкаф офисен с 4 врати и открит рафт

- контейнер с 3 чекмеджета и заключване

- гардероб двукрилен

- декоративен панел

Мениджърска серия “ЛОЯЛ” може да бъде изработена в декори, различни от показаните на снимките. Повече информация можете да получите на място в нашите магазини.

Използвайте бутона ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, за да видите цените за стандартни декори на отделните елементи. ***Мениджърска офис серия “ЛОЯЛ” може да бъде поръчана само по каталог.

Допълнителна информация

Продукти в ЛОЯЛ
© 2023 AIKO XXXL Онлайн магазин от Stenik