Нова колекция Sunny Chic

Нова колекция Sunny Chic

Специално за тръпнещите в очакване на лятото – ексклузивна колекция слънчев шик за дома!

Ако и ти имаш нужда от повече слънчеви дни, повече свежо настроение и обновяване на интериора, Sunny Chic е тук, за да направи свободното ти време вкъщи още по-приятно. Колекцията от продукти за дома Sunny Chic ще ти представи селекция от мебели и аксесоари, които ще направят дневната или спалнята уютно кътче за пълен релакс. За целта ще помогне меката палитра от бяло, сиво, графит и черно, съчетана със смели акценти в жълто. Ако обичаш да експериментираш с по-ярки цветове, добавянето на масивна мебел в жълто ще бъде добро решение. Ако пък предпочиташ леки акценти, които просто да вдъхнат живот в интериора, добави малка жълта ваза, картина или декоративни възглавнички.

Дневна със слънчева атмосфера


В дневната можем да бъдем много по-смели с цветовата палитра. Повече жълто ще придаде топлота, жизненост и усещане за свежест. Особено в комбинация с навлизащите слънчеви лъчи през топлите дни, интериорът ще бъде трансформиран в лятно кътче за почивка, което ще стане любимо на цялото семейство. Към всичко това са ти необходими и перфектния сервиз и чаши за вино, които ще направят завършека на деня невероятен.

 

  1. ТРАПЕЗЕН СТОЛ -

Спалня с лятно настроение



В спалнята трябва да внимаваме повече в цветовите решения. Това е място, което на първо място да ни предложи спокойствие и уютна атмосфера, която да ни предразположи към релакс. Затова жълтите акценти могат да намаление за сметка на повече бледи тонове като бяло, сиво, графит и черно. Все пак жълтото ще пасне идеално на спалнята с продукти като ваза, спален комплект, килим или кутия за съхранение. А ако искаме да се събуждаме винаги в свежо настроение, можем да заложим и на легло с жълта тапицерия, което да озари стаята.

  1. PRESTIGE СПАЛЕН КОМПЛЕКТ ПАМУК РАНФОРС 4 ЧАСТИ -
    CLASY PRESTIGE СПАЛЕН КОМПЛЕКТ ПАМУК РАНФОРС 4 ЧАСТИ
    вместо 79,90 лв. Специална цена 63,92 лв.
    Различни варианти
    Избери вариант

Слънчевото време навън е перфектно за малко слънчев шик и у дома. Разгледай продуктите в бяло, сиво, графит, черно и жълто и развихри креативността си. Интериорът ще бъде озарен и изпълнен със свежест. Не изпускай точния момент за Sunny Chic!

Назад
© 2024 AIKO XXXL Онлайн магазин от Stenik