Идеи за твоя балкон: 5 стъпки за декориране

Идеи за твоя балкон: 5 стъпки за декориране

Има ли по-хубаво нещо от това да се наслаждаваш на свободното си време навън през летните дни? С правилния интериорен избор, балкона ти може да се превърне в място със страхотна и спокойна атмосфера, на което може да прекарваш часове! Предлагаме ти да се настаниш удобно и да се запознаеш с нашите интериорни идеи свързани с обзавеждането на перфектния балкон.

1. Подходящите мебели

Първата стъпка за по-празнична атмосфера на твоя балкон е изборът на подходящи мебели. Независимо от пространство, с което разполагаш, можеш да създадеш мечтан кът с мебели, които отговарят на твоя вкус. Ако предпочиташ натурално излъчване – най-добре е да избереш мебели от дърво. Може би предпочиташ изчистен дизайн? В такъв случай фините цветове, прави линии и стилен дизайн като металните градински мебели ще отговорят на твоите нужди. А избирайки градинските мебели от ратан, си осигуряваш една естествена атмосфера и в същото време избираш качествен материал, който може да издържи на различни метеорологични условия.

 1. ГРАДИНСКА КРЪГЛА МАСИЧКА ЗА КАФЕ 50/53 СМ -
  ГРАДИНСКА КРЪГЛА МАСИЧКА ЗА КАФЕ 50/53 СМ
  84,90 лв.
  Различни варианти
  Избери вариант

Съвет за малките балкони:

Мечтите на открито могат да се сбъднат дори в ограничено пространство. Най-добрият начин да проектираш своя малък балкон е да го направиш уютен и функционален - например с пестящи място сгъваеми маси и подходящи сгъваеми столове. Цветните кошници за цветя също са идеални, защото не блокират никакво ценно пространство на малкия балкон.

2. Подови настилки на открито

Когато взимаш интериорни решения за твоя балкон, влиянието на подът върху цялостния вид често се подценява. Плочките на терасата могат да създадат изцяло ново излъчване. Изкуствените настилки са чудесен избор и са лесни за поддръжка.

3.Идеи за балкон за очарователна зеленина

Растенията и цветята не само добавят стойност към всяка стая, но и могат да придадат на твоето открито пространство повече чар за нула време. Преди да вземеш решение за определени растения, трябва да си наясно в каква посока е обърнат балкона ти - и следователно колко слънце ще получат твоите растения. За по-очарователен изглед на твоя балкон отстрани - нашият съвет е да използваш кашпи и саксии за растения и цветя, които са окачени от външната страна на парапета на балкона.

4. Слънцезащита с подходящи системи за засенчване

Въпреки че пролетното слънце може да е много приятно и галещо, лятното далеч не е такова. Това е главната причина, поради която трябва да си осигурите качествена защита през летните дни, ако планирате да прекарвате време на своя балкон. Защита като чадър или сенник може освен полезна придобивка, да изглежда и изключително стилно и да е перфектният завършек във вашият интериор.

 1. ЧЕРВЕН ГРАДИНСКИ ЧАДЪР 200/207 СМ -
  DOPPLER ЧЕРВЕН ГРАДИНСКИ ЧАДЪР 200/207 СМ
  вместо 89,90 лв. Специална цена 69,90 лв.
  Различни варианти
  Избери вариант

5. Внимание към детайла с красива декорация на балкона

Малко усилия за нужни, за да направите своя балкон уютен и добре изглеждащ. Изборът е огромен – от декоративни рафтове за растения и саксии до декоративни фигури, слънчеви светлини или пък декоративни възглавници – всичко зависи от твоето въображение.

Назад
© 2024 AIKO XXXL Онлайн магазин от Stenik