Тайнството на женската красота

Тайни кътчета у дома

Тихо, но красноречиво, тук ще споделим как създадохме няколко уютни зони, подходящи за отделяне от градската суматоха. Няма нужда да ходите в гората, за да откриете усамотение и подходящо убежище. Домът е готов за вашите тайни и винаги предлага пространство за нови идеи, дори те да са причудливи и със скрита авантюра. Детското влечение да се скрием някъде на сигурно и закътано място, в което да обмисляме нови приключения, не си отива напълно. То се трансформира в осъзнато желание за релакс и пълно отпускане, за освобождаване на хаотичните мисли и енергии, за възстановяване на силите. Огледайте се в интериора наоколо и със сигурност ще ви хрумне кое ъгълче да преобразите само с няколко лесни стъпки, но пък с дългосрочен ефект. Имате възможност да освежите някоя от стаите с нов дух, без да променяте изцяло общия стил, като същевременно си създадете любим, очарователен, таен кът за отдих.

Темата ни е насочена изцяло към оформяне на самостоятелна територия, заемаща едва няколко квадрата от жилището. В няколко поредни етапа ще съчетаем стилово мебели и аксесоари, а уникалната им композиция ще озаглавим според тяхното послание. Ще се забавляваме заедно, а мисията си заслужава!

Таен кът номер 5: Тайнството на женската красота

Оформихме този загадъчен кът с пълното убеждение, че тайните на женската красота не трябва да бъдат разкривани, за да продължават да завладяват с магическа енергия. Жената е създадена с мисия да дарява сърце и душа на всичко, с което се захване, а за пътя към усъвършенстване на своето обаяние, можем само да гадаем... Предстоят дните, посветени на дамите, сред които е и нашата родна баба Марта, така че насочваме вниманието към нещо очарователно и увлекателно.

И...

Ето я царицата на днешното ни бягство в света на скривалищата: зоната за кипрене! Не я наричаме стая, защото не е задължително да бъде отделена в самостоятелно помещение. С малко повече хъс и фантазия, за нула време ще се намери тайно кътче за оформяне на компактна гримьорна с няколко рафта за тоалети и обувки. Тук най-полезно е стратегическото организиране на облеклото и аксесоарите, за което ние предлагаме безброй решения: кошници, кутии с отделения, етажерки от плат, мобилни шкафчета, разнообразни закачалки, плотове с ракли и многофункционални поставки за бижута. Задължителното огледало, което никога не успява да отрази докрай женското изящество, защото то е неотразимо, но поне помага в стъпките към неговото подчертаване. Някоя картина с послание, за да вдъхва увереност в предстоящия ден. Ваза с модерна визия и ароматен дифузер за вдъхновение. Един удобен стол и неустоимо меко килимче за съвършен уют. Един рафт за подреждане на усмивки за ежедневна употреба и много настроение за всеки случай.

Отворете врата към тази съкровищница и дерзайте!

  1. PINK PEONY & MUSK АРОМАТЕН ДИФУЗЕР 150 МЛ -
    ASHLEIGH & BURWOOD PINK PEONY & MUSK АРОМАТЕН ДИФУЗЕР 150 МЛ
    56,90 лв.
    Различни варианти
    Избери вариант
  2. FLEXY ОРГАНАЙЗЕР ЗА ОБУВКИ С ЦИП 60/60/13СМ -
    ZELLER FLEXY ОРГАНАЙЗЕР ЗА ОБУВКИ С ЦИП 60/60/13СМ
    вместо 29,99 лв. Специална цена 19,99 лв.
    Различни варианти
    Избери вариант
  3. BLOOMING ORCHARD АРОМАТНА СВЕЩ ГОЛЯМ БУРКАН ТРИЛОГИЯ -
    WOOD WICK BLOOMING ORCHARD АРОМАТНА СВЕЩ ГОЛЯМ БУРКАН ТРИЛОГИЯ
    71,90 лв.
    Различни варианти
    Избери вариант
  4. MANUKA NECTAR АРОМАТНА СВЕЩ СРЕДЕН БУРКАН -
    WOOD WICK MANUKA NECTAR АРОМАТНА СВЕЩ СРЕДЕН БУРКАН
    69,90 лв.
    Различни варианти
    Избери вариант

© 2024 AIKO XXXL Онлайн магазин от Stenik