Тайните на ориента

Тайни кътчета у дома

Тихо, но красноречиво, тук ще споделим как създадохме няколко уютни зони, подходящи за отделяне от градската суматоха. Няма нужда да ходите в гората, за да откриете усамотение и подходящо убежище. Домът е готов за вашите тайни и винаги предлага пространство за нови идеи, дори те да са причудливи и със скрита авантюра. Детското влечение да се скрием някъде на сигурно и закътано място, в което да обмисляме нови приключения, не си отива напълно. То се трансформира в осъзнато желание за релакс и пълно отпускане, за освобождаване на хаотичните мисли и енергии, за възстановяване на силите. Огледайте се в интериора наоколо и със сигурност ще ви хрумне кое ъгълче да преобразите само с няколко лесни стъпки, но пък с дългосрочен ефект. Имате възможност да освежите някоя от стаите с нов дух, без да променяте изцяло общия стил, като същевременно си създадете любим, очарователен, таен кът за отдих.

Темата ни е насочена изцяло към оформяне на самостоятелна територия, заемаща едва няколко квадрата от жилището. В няколко поредни етапа ще съчетаем стилово мебели и аксесоари, а уникалната им композиция ще озаглавим според тяхното послание. Ще се забавляваме заедно, а мисията си заслужава!

Таен кът номер 2: Тайните на ориента

Поканете сетивата в приказен свят, сътворен от вашата фантазия и материализиран като тайно кътче точно във вашия дом! Екзотичната ориенталска атмосфера винаги предизвиква лека мистичност и загадъчност. Разнообразие от извити детайли, ярки декорации, съвършен ефект на дърворезбата и златистото, като водещ символ – всичко е богато и същевременно недостъпно за разгадаване. Нашето предложение е за олекотен вариант, носещ тайнствените послания на ориента, наравно с романтичния примес на винтидж тенденцията. Важното е, че създава усещане за пристан и скривалище – идеално местенце за пускане на духа от бутилката...

 1. ТАБУРЕТКА -
 2. TAHITIAN SUNSET & MOROCCAN SPICE КОМПЛЕКТ КАТАЛИТИЧНА ЛАМПА -
  ASHLEIGH & BURWOOD TAHITIAN SUNSET & MOROCCAN SPICE КОМПЛЕКТ КАТАЛИТИЧНА ЛАМПА
  вместо 84,90 лв. Специална цена 67,92 лв.
  Различни варианти
  Избери вариант
 3. MAGENTA CRUSH & MOROCCAN SPICE КОМПЛЕКТ КАТАЛИТИЧНА ЛАМПА -
  ASHLEIGH & BURWOOD MAGENTA CRUSH & MOROCCAN SPICE КОМПЛЕКТ КАТАЛИТИЧНА ЛАМПА
  вместо 84,90 лв. Специална цена 67,92 лв.
  Различни варианти
  Избери вариант
 4. КЕРАМИЧНА ВАЗА 27 СМ -
 5. ТАБУРЕТКА -
 6. БАРБАРОН ALFA 220L -
  SITTING POINT БАРБАРОН ALFA 220L
  179,00 лв.
  Различни варианти
  Избери вариант
 7. КИЛИМ 155/230 СМ -
 8. КАНАПЕ -
 9. ПЛАТО -

© 2023 AIKO XXXL Онлайн магазин от Stenik