Shiny Queen - Домът ти заслужава кралски блясък

Колекция Shiny queen притежава звучно, красноречиво име – название, разпръскващо разнообразни представи, обединени само от една тенденция – великолепие, с което всеки дом да засияе!

Не случайно е кралска и не случайно е блестяща, защото от първата идея на дизайнерите, до крайния високотехнологичен резултат – всеки детайл излъчва виртуозно съвършенство. Проектирана да е пищна и луксозна, тя е насочена към дома на естета-ценител, без излишна помпозност, а само с премерен шик.

 

За блестяща спалня

Спалнята Shiny queen е наситена с възхитителни нюанси на цветовете, пренасящи в екзотичен оазис, близо до мистичния Феникс и сред омайни цветя. Петрол и бордо си взаимодействат във великолепни декорации и се отличват не само в спалното бельо, а в текстила на завесите и килимите, в дамаските на мебелите и в абажурите на лампите. Финото копринено кадифе превръща обичайния ден в празничен, а сложните шарки очароват сетивата.

За блестяща спалня
 1. ОДЕЯЛО 220/240СМ -
  NOVEL ОДЕЯЛО 220/240СМ
  49,99 лв.
  Различни варианти
  Избери вариант
 2. КАРТИНА 50/70 СМ -

 

Блестяща дневна

Декоративните изделия Shiny queen поставят изкуството в една домашна обстановка, където то се разполага с изящни извивки, златисти отблясъци и... кралско излъчване. Приборите и съдовете за хранене, свещниците, аксесоарите за сервиране и коледната украса – всичко това преобразява атмосферата, добавяйки й фин, искрящ ореол.

Блестяща дневна
 1. ФОТЬОЙЛ -
  TIME ФОТЬОЙЛ
  599,00 лв.
  Различни варианти
  Избери вариант
 2. ФОТЬОЙЛ -

© 2023 AIKO XXXL Онлайн магазин от Stenik