УАН

SystemOne е система от мебели за спалня, която предлага оригинални дизайнерски решения, предлагащи комфорт и уют в спалнята.
Многообразните компоненти за обзавеждане на SystemOne Ви дават възможност по всяко време перфектно да адаптирате спалня си към променящите се ситуации.

Програмата предлага гардероби с плъзгащи и отваряеми врати, богат избор от аксесоари за гардеробите, легла и допълнителни мебели за спалня като комоди и нощни шкафчета.

Гардероби с плъзгащи врати:
Предлагат се в девет елегантни модела на фронта, които могат да бъдат в разнообразни цветове, ширини и височини.
Възможните ширини за гардеробите с плъзгащи врати са: 113, 150, 167, 188, 200, 225, 249, 280, 298, 336, 373 и 400 см.
Възможните височини са: 200, 222 и 240 см, като има изключения за някои от ширините.
Вратите могат да се поръчват в различни цветове, както и в цветно стъкло или огледало.
Дръжките могат да бъдат в цвят алуминий, цвят хром, както и в почти всички цветове на корпуса.
Гардеробите с отваряеми врати се предлагат в пет различни дизайна на фронта и могат да се комбинират с тези с плъзгащи врати. Фронтовете могат да се поръчват в десет цвята и в девет цветни стъкла или огледала. Предлагат се и практични допълнителни елементи като ъглови гардероби, отворени и затворени етажерки и др.

 

Вътрешният цвят на гардеробите може да бъде бял бук или текстлайн.

Към гардеробите се предлагат: паспарту, горни бленди, рамки и др. с или без осветление, както и богат избор от вътрешни асксесоари: рафтове, лостове, скринове за вграждане, вътрешни чекмеджета, изтеглящи се закачалки, кошове за дрехи и др.

Леглата могат да бъдат поръчани в различни размери с табли с без тапицирана част. Към леглата има възможност за поръчка на различни допълнителни аксесоари като осветления, чекмеджета и др.

Допълнителните мебели за спалня включват богат избор от нощни шкафчета и комоди с различни размери, различен дизайн с вратички и/или чекмеджета, два вида дръжки и много цветове, за да можете лесно да ги комбинирате с всички елементи от програмата.

 

© 2024 AIKO XXXL Онлайн магазин от Stenik