ПРЕЗИДЕНТ

Мениджърска офис серия “ПРЕЗИДЕНТ”***

Предизвикателството да придадеш на собствения офис стил и идентичност е свързано с правилния избор на мебелите.Офис серия „ПРЕЗИДЕНТ“ Ви дава още една алтернатива в това отношение.Със силно изразените си форми и акценти от стъкло,метал и елементи от ПДЧ, серията впечатлява от пръв поглед с характерния си дизайн. Възможността да комбинирате основното бюро със заседателната маса подобрява комуникативността.
Серия „ПРЕЗИДЕНТ” се изработва от ПДЧ с меламиново покритие. Работните плотове, краката на бюрото и заседателната маса са изработени от 48мм ПДЧ. Плотовете на шкафовете са изработени от 30 мм ПДЧ. Всички видими части са кантирани с 2 мм кант. Шкафовете са на метални регулируеми крачета за лесно почистване. Декорацията по краката и челото на бюрото е изработена от 1мм прахово боядисана ламарина в цвят светло сиво шагре. Стъклените ивици по бюрото и заседателната маса са изработени от 12 мм стъкло в бял мат , а на вратите - 4 мм. В шкафовете има поставени амортисьори за омекотяване на удара при затваряне на вратите. Контейнерът е с включено централно заключване.

Серията включва:

- бюро

- помощен сектор

- заседателна маса

- ниска маса

- шкаф офисен с две плътни врати

- шкаф офисен със стъклени врати

- контейнер с 3 чекмеджета и централно заключване

Мениджърска серия “ПРЕЗИДЕНТ” може да бъде изработена в декори, различни от показаните на снимките. Повече информация можете да получите на място в нашите магазини.

Използвайте бутона ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, за да видите цените за стандартни декори на отделните елементи. ***Мениджърска офис серия “ПРЕЗИДЕНТ” може да бъде поръчана само по каталог.

Допълнителна информация

© 2024 AIKO XXXL Онлайн магазин от Stenik