ЛУКС

Съвременният и модерен дизайн, който е съчетание от различни геометрични фигури умело и силно е изразен в луксозни офис мебели "Лукс" чрез квадрати и правоъгълници. Дозираното съчетание на няколко вида материали – метал, естествен фурнир, боядисан MDF и ПДЧ в подходяща цветова гама , излъчва престиж, създава усещане за лукс, съчетан с много уют.

Мебелите се изработват в два варианта:

1. Работните плотове на бюрото и заседателната маса са сдвоени от фурнирован MDF 19 мм и боадисан MDF мат 18 мм. Така общата дебелина на плотовете е 37 мм . Металните крака са с дебелина 10 мм ламарина, боядисани прахово. Корпусите на високия и помощен шкаф са от MDF мат, а фронтовете от естествен фурнир.

2. Работните плотове на бюрото и заседателната маса са от ПДЧ 36 мм . Металните крака са с дебелина 10 мм ламарина, боядисани прахово. Корпусите и фронтовете са от ПДЧ.

И при двата варианта:

- Има вградени кутии от боядисан MDF гланц с вградено led осветление.
- Всички панти и водачи са с плавно затваряне на фирма "Hettich".
- Челно в помощния шкаф има вградено чекмедже, което е високо и дълбоко за обемисти консумативи и предмети.
- Върху плота на помощната част при бюрото има вграден хромиран контакт.

Мениджърска серия “ЛУКС” може да бъде изработена в декори, различни от показаните на снимките. Повече информация можете да получите на място в нашите магазини.

Използвайте бутона ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, за да видите цените за стандартни декори на отделните елементи. ***Мениджърска офис серия ”ЛУКС“ може да бъде поръчана само по каталог.

Допълнителна информация

© 2024 AIKO XXXL Онлайн магазин от Stenik