I-ОФИС

Служителска офис серия “i-office”***

Модерните офис концепции дават възможност за гъвкави работни процеси, създавайки индивидуално пространство и атмосфера, стимулираща и мотивираща служителите да бъдат по-продуктивни.

В офиса, както ефективната работа и знанията, така и комуникацията лице в лице играят важна роля. По този начин, дизайнът на офиса и неговото обзавеждане стават инструменти за управление и са ключов фактор за успеха на фирмата.

Офис серията “i-office” предлага отлична възможност сами да изберете и подредите вашето офис пространство, като в подкрепа на това тя предоставя и избор между 5 дизайна на крака, широка гама от функционални и синхронно допълващи бюрата шкафове, както самостоятелни модули и аксесоари.

Бюрата са изключително здрави, надежни и с модерна визия. Металните крака се изработват от профил 40 х 40 с регулируеми крачета. Под работния плот има метална греда, която гарантира здравината на бюрата.

Работните плотове и шкафовата част се изработват от ПДЧ 18 мм в няколко цветови комбинации. Гъвкавост, стил, здравина и подчертана индивидуалност - това са само част от ползите, които ще получите с мебелите от офис серия "i-office".

Серията включва:

- бюра самостоятелни

- бюра самостоятелни към шкафове

- бюра обединени за две работни места

- бюра обединени за две работни места към шкафове

- бюра обединени за четири работни места

- шкафове помощни към бюра

- помощни сектори с чекмеджета и рафтове

- контейнери с чекмеджета, със и без заключване

- етажерка стенна

- декоративно пано

- аксесоари, като стойка за компютър, кабелоотвод, секретна ключалка и др.

Служителска офис серия “i-office” може да бъде изработена в декори, различни от показаните на снимките. Повече информация можете да получите на място в нашите магазини.

Използвайте бутона ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, за да видите цените за стандартни декори на отделните елементи.

***Служителска офис серия “i-office” може да бъде поръчана само по каталог.

Допълнителна информация

© 2024 AIKO XXXL Онлайн магазин от Stenik