Коледна колекция Villeroy & Boch

Коледната колекция на Villeroy & Boch - насочена е да се приюти право в сърцето

 Като започнем с възхита от формите, преминем през магнетичните декорации, отбележим впечатляващата изработка и се вдъхновим от тематиката, всички коледни продукти на марката завладяват сетивата ни от пръв поглед! Най-топлите моменти в годината, когато уюта в дома и семейството обгръща с вълшебство, ароматите са на препечени изкушения с канелен дъх и горещи напитки с вкус на обич... Тематичната украса в интериора е задължителна, защото завършва празничното усещане и обогатява емоциите с още и още приказни усмивки. Декорираните порцеланови съдове за коледно-новогодишно поднасяне или дори само за следобедно капучино пред елхата, изрисувани с червени звънчета, елхички и еленчета, обличат тези специални дни в колоритни одежди. Статуетките  с предназначение на свещници, музикалните кутии с коледни песни и порцелановите украшения-бижута за елха, допълват празничните колекции с цветно съвършенство.

 Всички изделия са обработени в екологични, енергоспестяващи газови пещи. Структурата им е много деликатна, но в същото време изключително издръжлива, неподлежаща на напукване. Порцеланът е ръчно изрисуван с пъстри коледни мотиви и фино декориран с благороден метал в златисти линии. Всеки съд притежава автентичен златен печат на марката и страната на произход.

Всяка година пионерите от Villeroy & Boch създават  традиционната лимитирана поредица от коледни съдове. В продължение на десетилетия, дизайнерите на бранда проектират специални серии от чаши, чинии, купи и други коледни предмети от порцелан, които си подхождат, но са с различна коледна декорация от предходните години. Голяма страст за колекционерите, тези поредици притежават златни печати, което ги превръща в арт продукти с инвестиционна стойност. Освен тези атрактивни черти, те са обичани и търсени по целия свят, защото са прекрасни произведения на изкуството, с магнетично призвание и носят очарованието на вълшебния празник, предадено чрез креативното отношение на майсторите.

 

Колекция коледен Премиум порцелан Toy's Delight – емоционална зимна колекция, вдъхновена от детската история „Полярен експрес“ на Крис ван Олсбург

 Празничните тематични съдове от премиум порцелан, формиращи невероятната колекция, са пълни с богати цветове и очарователни мотиви. Всичко необходимо за една вълшебно подредена трапеза, наситена с красиво декорирани коледни чинии, чаши, чайници, подноси и покривки, разположени в приповдигнатата атмосфера на дома – даряващи незабравими моменти с цвят, вкус и аромат! Мили сцени на деца край елхата, ръчно изрисувани с умел захват на четката и с много любов, шарени играчки за елха, разположени из съдовете, Дядо Коледа с големия чувал, еленчета и сърнички – колекцията облагородява пространството и е истинска наслада за душата.

Какво означава Премиум порцелан, как се произвежда и защо е винаги една крачка напред

  Премиум порцеланът се изпича в продължение на 6 до 8 часа при много висока температура - 1230°C, след което, в средата на процеса на изпичане, се охлажда до 650°C. Тази технология му придава здрава структура и висока устойчивост – той не подлежи на напукване и е значително по-издръжлив от класическия порцелан. След интересната обработка по време на изпичане, продуктът се глазира и отново се пече, за да придобие този съвършен бляскав външен вид. След пръскане или ръчно нанасяне на декорацията, се извършва трето изпичане за около 75 минути. Това води до запечатване на цветовете и орнаментиката. Дъното на всеки съд се полира със специален материал, с цел да бъде гладко и да не надрасква повърхността на масата, както и други съдове, при подреждане един върху друг.

© 2024 AIKO XXXL Онлайн магазин от Stenik