Dieter Knoll Portland

Изживейте същото като хиляди клиенти. Уговорете час сега близо до вас:

Запазете час през нашата платформа Online:

Тук!

Можете също да си уговорите среща на телефон:

0700 188 66


Кухнята като начин на живот: „PORTLAND” от DIETER KNOLL

Микс от материали. Програма Portland предлага възможност за реализация на контрастни комбинации и иновативен дизайн в кухните. Абстрактна употреба на познати материали, като покритие от цимент върху вратите и чекмеджетата е ексклузивен акцент в тази програма. Материалът се нанася ръчно върху основата и се запечатва с прозрачно лаково покритие. Този трудоемък процес превръща кухнята в дизайнерско бижу и израз на стил и качество.

Кухня с циментова повърхност

Всеки от фронтовете за кухня Dieter Knoll в линията Portland е уникален: панелите на дървесна основа, които имат неправилни вдлъбнатини, са ръчно покрити с истински цимент, силициев диоксид и цветен лак. В допълнение, прозрачният лак гарантира трайността на този необикновен фон. Вашата кухня от Dieter Knoll в индустриален стил непрекъснато гледа към бъдещето.

Когато се спрете на кухня Portland, може да разчитате на симбиоза между уникалния дизайн на фронтовете, подобрен с различни работни плотове и корпус от Dieter Knoll. В зависимост от естеството на избраните от вас дръжки, лицевите части на вратите и чекмеджетата получават завършващо покритие, което няма аналог.

В кухните от серия Portland пространството за съхранение е скрито зад изключителна ръчноизработена фасада. Прецизната работа на изтеглящите се механизми и шкафовете с находчиви кухненски детайли също са впечатляващи. Споделете вашите желания за кухненско обзавеждане с нашите специалисти, за да проектирате своя Portland от Dieter Knoll с цимент в антрацит или ахат в сиво!

С един поглед

✓ истинска циментова повърхност

✓ всеки фронт е ръчно изработен и уникален

✓ високо качество и лесно за поддръжка

Всички кухни Dieter Knoll
© 2024 AIKO XXXL Онлайн магазин от Stenik