Dieter Knoll Feel

Изживейте същото като хиляди клиенти. Уговорете час сега близо до вас:

Запазете час през нашата платформа Online:

Тук!

Можете също да си уговорите среща на телефон:

0700 188 66


Кухнята като начин на живот: „FEEL” от DIETER KNOLL

Кухня Feel e място за релакс и наслада от чистотата на семплия дизайн. Модерните линии на програмата създават не просто едно красиво пространство за готвене, но и за живот. Непреходността на дизайна и спокойните матови цветове изграждат приканваща и спокойна атмосфера.

Кухня с усещане за деликатност

Можете да комбинирате кухненските фронтове на Dieter Knoll от програмата „Feel“ по ваше желание - например с гланциран корпус или избрани цветове от дърво. Вашето предимство: "Feel" хармонизира с "Artwood" и други серии от кухни Dieter Knoll и отваря безброй възможности за различен интериорен дизайн при планиране на Вашата кухня.

Подробности и примери за планиране

Програмата предлага разнообразна гама от работни плотове за Вашата кухня, за да отговарят на кухненските фронтове на Dieter Knoll в различни цветове. Плотовете в изчистено бяло или оптиката от естествено дърво придават на цялостната картина индивидуално докосване. След това можете да изберете дръжки, които съответстват на предпочитания от вас дизайн на кухнята.

Освен външния вид, впечатляващо е и функционалното оборудване с добре обмислени кухненски детайли за оптимални работни процеси и максимално пространство за съхранение. Нашите обучени специалисти интегрират електрическите уреди практично и използват модерни системи за шкафове, за да гарантират, че вашата мечтана кухня „Feel” е перфектно организирана. Запазете час за среща с наш проектант сега!

С един поглед

✓ меки матови фронтове, като основен акцент

✓ лесни за поддръжка кухненски мебели

✓ висококачествена изработка на атрактивна цена

✓ може да се комбинира с други серии на Dieter Knoll

Всички кухни Dieter Knoll
© 2024 AIKO XXXL Онлайн магазин от Stenik