Celina Castello

Изживейте същото като хиляди клиенти. Уговорете час сега близо до вас:

Запазете час през нашата платформа Online:

Тук!

Можете също да си уговорите среща на телефон:

0700 188 66


Кухнята като начин на живот: „Castello” от CELINA

Романтичен кънтри стил, с характерните изразни средства и декоративни елементи. Нежният цвят Магнолия и богатството от функционални детайли са метафора за спокойния и романтичен семеен живот, далеч от забързаността на съвремието.

Декори за лице


Слонова кост Винтидж

Декори за корпус


Слонова кост мат


Дъб Сан Ремо


Дъб Вирджиния

Декори за плот


Дъб Вирджиния


Базалтово сиво


Дъб Сан Ремо

Дръжки

Кухня с неподвластен кънтри стил

Рамковите и решетъчни врати с фин профил, както и прекрасните декоративни корнизи, като завършващ елемент, правят всяка кухня CELINA “Castello” шикозно бижу за всяка къща. Аспираторът под формата на комин умело се съчетава с цялостната представа, която създават кухненските фронтове на CELINA. А във витрините на стенните шкафове красивият порцелан и фините кристални чаши влизат в свои собствени води.

Подробности и примери за планиране

Когато Вашето предпочитение за кухня CELINA е в кънтри стил, вие имате различни опции за селекция на аксесоари и оборудване. С изборът на цветове за корпус в дървесни мотиви или в друг нюанс,в съчетание с работния плот, може да се постигне различен външен вид. Възможността за подбор на различни дръжки придават на „Castello” индивидуален завършек.

Като успешна марка, CELINA се откроява с отлично качество на кухненските шкафове, които може да бъдат адаптирани гъвкаво. Нашите експерти могат да планират кухни CELINA, които отговарят на всяко изискване - решения за място за съхранение, съобразени с вашите нужди; интегриран работен плот като зона за хранене; поставяне на фурната на удобна ергономична височина. Научете повече в лична консултация и се възползвайте от нашия опит и ноу-хау!

С един поглед

✓ красиви фронтове с фин профил

✓ декоративни дитайли с орнаментика

✓ високо качество във всеки детайл

✓ непреходна визия в кънтри стил

Всички кухни CELINA
© 2022 AIKO XXXL Онлайн магазин от Stenik