Уважаеми клиенти,

Всички магазини на Aiko XXXL в страната ще работят със стандартното си работно време.

Противоепидемичните мерки във всички обекти продължават да бъдат валидни, за да бъде пазаруването за всички ни безопасно и приятно!

Затвори
Филтрирай по

Търсене

Категория

Марка

Материал

Цена
лв. с ДДС

Трапезни столове (97)

Бр. артикули на страница сортирани по

Трапезни столове

Най-меките и удобни трапезни столове
Трапезни столове – акцентиращи цветове
Трапезните столове са важен елемент от интериора на всекидневната или трапезарията. Те могат да изиграят значителна роля в изграждането на нейния облик и атмосфера. Външният вид и дизайнът обаче съвсем не са единствените характеристики на трапезните столове, които имат значение. Трапезните столове трябва да ви предоставят удобство и комфорт, за да може да се отпуснете и да се насладите пълноценно на своята закуска, обяд или вечеря. В следващите редове ще разгледаме основните фактори, които трябва да се имат предвид при избора на конкретни трапезни столове. В допълнение, ще ви дадем няколко полезни съвета за тяхната поддръжка, следването на които ще запази отличното им състояние за дълъг период от време.

Избор на трапезни столове – главни фактори и критерии

Трапезни столове в различни цветове и дамаски
Трапезни столове – светли дамаски
Няколко различни аспекта трябва да вземете под внимание при избора на трапезни столове за вашата уютна всекидневна. Стиловете и дизайните на трапезните столове, съчетанието им с останалата част от интериора, размерът, материалът и т.н. Ето малко повече информация за всеки един от споменатите елементи на трапезните столове:
  1. Стил и дизайн на трапезните столове – стилът и дизайнът на трапезните столове трябва да бъде избран въз основа на това какъв визуален ефект бихте искали да постигнете във вашата всекидневна. По отношение на този аспект на пазара има доста богат избор. Възможно е да изберете класически столове в дървесни цветове или пък такива, направени специално за по-модерните и иновативно изглеждащи трапезарии. Трапезните столове могат да бъдат в разнообразни акцентиращи цветове или такива, даващи възможност да се видят други предмети, украси или декорации наоколо. Просто решете какво точно искате да постигнете посредством трапезните столове и съобразете избора си с оформената във вашето съзнание идея.
  2. Хармония във всекидневната – трапезните столове трябва да бъдат избирани не само според вашите вкусове и предпочитания, но и според останалата част от интериора в помещението. Не забравяйте все пак, че те няма да са отделени самостоятелно в изолиран кът от вашия дом. Закупувайки трапезни столове, вие ще ги поставите на централно място във всекидневната, непосредствено до масата, мебелите и другите елементи от интериора. Дори и най-красивите и изящни трапезни столове не биха могли да ви предоставят желания визуален ефект, ако не се вписват добре в цялостната обстановка и атмосфера на стаята. Така че преди да закупите набелязаните от вас трапезни столове, се опитайте да си ги представите в домашна обстановка и тогава вземете окончателното решение.
  3. Модерни и класически трапезни столове
    Трапезни столове – с подлакътници или без
  4. Размер на трапезните столове – задължително трябва да бъде съобразен с този на масата, около която имате намерение да ги наредите. От това зависят удобството и комфортът както на вас, така и на вашето семейство и гости по време на хранене. Имайте предвид, че за да бъде гарантиран висок комфорт, е нужно да има минимум 20 см разстояние(светъл отвор) между плота на масата и седалката на трапезния стол.
  5. Материали на трапезните столове – трапезните столове могат да бъдат направени от множество материали, като например кожа, еко кожа, текстил, буково или дъбово дърво, и т.н. Все по-често срещани са комбинациите от материали, придаващи естетически външен вид и максимална функционалност на трапезните столове. Текстил и дърво, текстил и метал, масив и кожа – изборът е доста богат и разнообразен. Препоръчваме ви при набелязване на трапезни столове от подобни комбинации от материали, да поискате повече информация от търговеца за тяхната поддръжка и устойчивост във времето.

Полезни съвети относно почистването и поддръжката на трапезните столове

Колкото и качествено и надеждно да е направен един трапезен стол, ако не полагате необходимите грижи за него, няма как да го запазите в отлично състояние във времето. За какви точно грижи става въпрос?

Трапезни столове по последни тенденции
Трапезни столове– хармония във всекидневната

Защо да си вземете трапезни столове от магазини Aiko?

Трапезни столове за вашата прекрасна дневна
Трапезни столове– а какво ще кажете за пейка?!
Богата и разнообразна продуктова гама – в магазини Aiko ще откриете изключително богата и разнообразна продуктова гама от трапезни столове. Можете да избирате измежду трапезни столове, направени от множество материали (и комбинации от материали), както и такива, принадлежащи към каталозите на различни водещи марки. Разгледайте трапезните столове, предлагани в нашите магазини, и със сигурност ще откриете най-подходящия артикул за изискванията, вкусовете и предпочитанията ви.

Достъпни цени – с оглед удовлетворяването на нуждите на максимално широк кръг от потребители, ние, от магазини Aiko, предлагаме трапезни столове от всички ценови класове. В допълнение, редовно в магазините и онлайн платформата ни могат да бъдат намерени намаления и промоционални оферти на определени артикули от тази категория. Подобни предложения ще ви позволят да вземете за своята всекидневна качествени и стилни трапезни столове на максимално изгодни цени.

Виж повече