Уважаеми клиенти,

Всички магазини на Aiko XXXL в страната се връщат към стандартното си работно време.

Противоепидемичните мерки във всички обекти продължават да бъдат валидни, за да бъде пазаруването за всички ни безопасно и приятно!

Затвори
Филтрирай по

Търсене

Категория

Марка

Материал

Цена
лв. с ДДС

Бебешки електроуреди
НАГРЕВАТЕЛ ЗА БУТИЛКИ 96665130005
Арт. № 96665130005

НАГРЕВАТЕЛ ЗА БУТИЛКИ

74.00 лв.
цена с ДДС

материал:
Пластмаса/метал
тегло(кг):
0.77

Провери наличност
СПОДЕЛИ

Описание

* Затопля равномерно, без горещи точки
* Затопля бързо
* Внимателно размразяване
* Затопля и бебешка храна

* Равномерно затопляне, запазване качеството на кърмата - без горещи петна в кърмата, тъй като тя постоянно циркулира по време на затопляне. Размразете кърмата си внимателно и безопасно в уреда за затопляне, докато прекарвате време с бебето си. Това е по-удобно в сравнение с размразяването под течаща вода и по-бързо от размразяването в хладилник. И най-вече е по-безопасно от размразяването в микровълнова фурна, защото може да останат горещи петна.
* Млякото е готово за 3 минути - бързо затопляне на 150мл мляко само за 3 минути (В случая =<150 ml/5 oz мляко при температура 20°C в шише Philips AVENT Classic/Natural от 260 ml ).
* Съвместимост с гамата Philips AVENT - всички шишета и контейнери за бебешка храна Philips AVENT могат да се използват в този уред, както и бурканчета;
* Затопляне на бебешка храна - уредът има и настройка за затопляне на бебешка храна;
* Лесно управление - с едно завъртане на ключа включвате уреда за затопляне и просто избирате правилната настройка,
* Таблица за справка за нагряване, включваща време за загряване на млякото - опаковката на уреда за затопляне включва подвижна "Таблица за справка за нагряване", която може да се държи в близост до уреда, за да имате винаги подръка информация за правилната продължителност.

Подобни продукти

+ Още