Опаковането на подаръци става лесно!

Опаковането на подаръци става лесно!

Опаковането на подаръци става лесно

След като всички коледни поръчки са изпълнени, единственото, което остава да направите, е да опаковате подаръците. Със сигурност има вероятност да загубите излишни нерви между листове хартия, панделки и други подобни опаковъчни материали. За ваше щастие имаме 3 съвета, за това как лесно можете да се „отърсите“ от стреса от опаковането на подаръци тази година - и как да направите опаковането отново хубав и приятен коледен ритуал.

Опаковане на подаръци - съвет 1: Хартията

Разчитайте на добро качество. Хартията за подаръци, която е твърде тънка, се разкъсва бързо, нагъва се и самият подарък може да се покаже не когато трябва. Затова използвайте по-твърда и плътна хартия – убедени сме, че ще ви свърши по-добра работа. Следващото нещо, на което трябва да обърнете внимание е количеството хартия, което използвате. Бъдете щедри и не се притеснявайте да изрежете повече материал. Поставете предмета, който трябва да бъде опакован, в центъра на хартията и я сгънете върху него като тест преди финално да я изрежете. Краищата трябва да се припокриват.

Имаме съвет и за тези от вас, които не са преценили правилно колко хартия ще им бъде нужна и вече са завършили етапа на изрязване. Просто не поставяйте съдържанието легнало върху изрязаната хартия, а под ъгъл. По този начин вместо да сгънете ъглите отстрани на опаковката – сгънете ги към средата. С малко късмет материалът ще е достатъчен!

Опаковане на подаръци - Съвет 2: Опаковане

Дори не се опитвайте да увивате обемисти или меки предмети като дрехи в хартия. Вместо това използвайте хубава чанта или правоъгълна кутия – така много по-лесно ще успеете да опаковате подаръка. За да се получат красиви ръбове – първо сгънете нарязаните ръбове с 1 до 2 см. Важно е да не забравите да държите хартията опъната и да я увиете около предмета възможно най-плътно. За този етап от опаковането използвайте жокер „Помощ от приятел“. Със сигурност няма да ви бъдат излишни втори чифт ръце.

Опаковане на подаръци - съвет 3: Финал

За да не се налага да разваляте шедьовъра си с видима самозалепваща лента, по-добре е да използвате двустранна - тя "изчезва" под гънката. Матовата лента също е по-малко забележима от лъскавата. Също така, може да приложите този прост, но пък ефективен трик: когато опаковате, използвайте панделки с различни ширини една върху друга – по този начин ще създадете по-елегантна визия. Друг трик за постигане на по-интересен вид е да използвате малки декоративни ементи като клонки или коледни играчки за елха. По този начин със сигурност вашият метод на опаковане ще изпъкне пред всички останали. Е, след като вече сте готови - Коледа може да дойде!

 1. СЕТ 2 ЧАШИ
  VILLEROY & BOCH СЕТ 2 ЧАШИ
  74,99 лв.
 2. ФЕНЕР
  ФЕНЕР
  29,99 лв.
 3. ВАЗА
  LEONARDO ВАЗА
  49,90 лв.
 4. ЧАЙНИК 1Л ТАУПЕ
  LANDSCAPE ЧАЙНИК 1Л ТАУПЕ
  49,99 лв.
  Различни варианти
  Избери вариант
 5. ЧАША ЗА КАФЕ VILLEROY & BOCH
  VILLEROY & BOCH ЧАША ЗА КАФЕ VILLEROY & BOCH
  39,99 лв.
 6. ВАЗА
  LEONARDO ВАЗА
  Специална цена 47,90 лв. вместо 59,90 лв.
 7. СТАТУЕТКА
  INART СТАТУЕТКА
  99,90 лв.
 8. ПЛАТО VILLEROY & BOCH
  VILLEROY & BOCH ПЛАТО VILLEROY & BOCH
  79,99 лв.
 9. КАТАЛИТИЧНА ЛАМПА ROSE BUD
  ASHLEIGH & BURWOOD КАТАЛИТИЧНА ЛАМПА ROSE BUD
  49,90 лв.
 10. СЕТ 6 ЧАШИ ЗА ШАМПАНСКО
  BANQUET CRYSTAL СЕТ 6 ЧАШИ ЗА ШАМПАНСКО
  49,99 лв.
 11. ДЕКАНТЕР
  BOHEMIA CRISTAL ДЕКАНТЕР
  19,99 лв.

Назад
© 2021 AIKO XXXL Онлайн магазин от Stenik