MODERANO вариант А

Изживейте същото като хиляди клиенти. Уговорете час сега близо до вас:

Запазете час през нашата платформа Online:

Тук!

Можете също да си уговорите среща на телефон:

0700 188 66


Кухнята като начин на живот: „Група А” от MODERANO

Имате ли апетит за индивидуално проектирана кухня според вашата собствена „рецепта“? Moderano "група А" е правилната програма за обзавеждане на вашия център на кулинарни преживявания. Вкусовете не са различни само по отношение на храненето, затова можете да избирате от широката гама матови фронтове до работния плот и дръжки на кухните от Moderano!

Открийте дизайнера на кухни във вас

Вашата кухня Moderano от серия “А” в светли нюанси или бяло се съчетава добре с тъмни акценти. Moderano "група А" в дървесни шарки оставя точно толкова свобода на комбинация, колкото всяко друго едноцветно лице с матов ефект. С Moderano “група А” имате възможност да комбинирате 47-те цвята и декора с цветовете и декорите от всички останали групи на Moderano!

Благодарение на специално изработеното оборудване всичко е на правилното място! Проектирайте вашата кухня така, че всички прибори и съдове да са добре прибрани. Това означава приборите за хранене, тенджерите и други подобни да са лесно достъпни. Направете ежедневната работа в кухнята още по-удобна със система за плавно затваряне на врати, различни аксесоари за чекмеджета или вградено кошче за отпъдъци. С марката за кухни Moderano имате избор!

Практичното вътрешно разпределение помага при организирането на пространството и подредбата в кухнята. С иновативните решения и разнообразните механизми можете да създадете ваша собствена концепцията за пространство за съхранение. Ние проектираме кухни Moderano от серията “А” точно според вашите нужди!

С един поглед

✓ кухненски фронтове с матова повърхност

✓ модерен външен вид съобразен с цената

✓ прецизна и здрава обработка на материалите

Всички кухни Moderano
© 2021 AIKO XXXL Онлайн магазин от Stenik