ВИ-АУРА

Продукти в ВИ-АУРА
Пазаруване по
Филтри
Категории
Цвят
 1. АНТРАЦИТ 1 артикул
 2. ДЪБ 3 артикули
 3. СИВО 1 артикул
Less
Цена в лв.
От До
Филтри

3 Артикули

 1. ХОЛНА МАСА
  VOGLAUER ХОЛНА МАСА
  Специална цена 2 653,00 лв. вместо 3 790,00 лв.
 2. КОМОД
  VOGLAUER КОМОД
  Специална цена 3 930,50 лв. вместо 5 615,00 лв.
 3. ХОЛНА СЕКЦИЯ
  VOGLAUER ХОЛНА СЕКЦИЯ
  Специална цена 7 360,50 лв. вместо 10 515,00 лв.
Филтри

3 Артикули

Модулна система Ви-Аура от известния австрийски прозводител Фоглауер, олицетворяваща естетиката и модерния дизайн! Цветовата комбинация съчетава топлия цвят на естествен масив дъб и тъмно оцветена лиственица с ясно изразена структура. Умело интегрираното осветление създава лек акцент като оставя на фокус всички декорации.

Всички корпуси и фронтове са изработени от масив дъб, който е обработен чрез омасляване с натурални масла. Акцентите тъмни елементи са изработени от масив лиственица с ясно изразена структура, боядисани в тъмен байц. Конструкцията на всички чекмеджета е от масивна дървесина и разполагат със скрити водачи с плавно затваряне. Дръжките са от алуминий, а акцентните стъклени елементи са в сатинирано, сиво оцветено парсол стъкло.

Плотовете на трапезните маси са от шпервана плоскост, двустранно фурнирована, обработени с восъчна смес от бои, която придава естествено усещане.

Възможност за поръчка на различни варианти и комбинации. Няма опция за избор на други цветове. За повече информация попитайте на място в нашите магазини.

© 2021 AIKO XXXL Онлайн магазин от Stenik