Уважаеми клиенти,

Всички магазини на Aiko XXXL в страната се връщат към стандартното си работно време.

Противоепидемичните мерки във всички обекти продължават да бъдат валидни, за да бъде пазаруването за всички ни безопасно и приятно!

Затвори
Филтрирай по

Търсене

Категория

Марка

Материал

Цена
лв. с ДДС

Почистващи пособия
  • АКУМУЛАТОРНА МЕТЛА 93369110003 - 1
  • АКУМУЛАТОРНА МЕТЛА 93369110003 - 2
Арт. № 93369110003

АКУМУЛАТОРНА МЕТЛА

149.00 лв.
цена с ДДС

размери:
21,5/23/112 см
тегло(кг):
1.24

Провери наличност
СПОДЕЛИ

Описание

- Напрежение: 230 V / 50 Hz
- Работна ширина: 210 мм
- Време за работа с 1 заряд /мин/: 20-30 мин
- Вместимост на резервоара: 0.370л
- Батерия 3.7 V LiOn

Бързо и ефективно междинно почистване на твърди подове и килими?!! Перфектната задача за акумулаторната метла на Karcher KB 5. Благодарение на системата Adaptive Cleaning System на Karcher акумулаторната метла се грижи за постигането на изключителни резултати при почистване и отстранява мръсотията без усилия и без почивка. Захранвана от литиево-йонна акумулаторна батерия, KB 5 е готова за работа по-бързо отколкото една прахосмукачка и прави междинното почистване изключително удобно. Позволява ергономична работа без навеждане, близко до ръбовете метене, влиза дори между столове и под мебели, и може да се използва също и за почистване на стъпала. Други характеристики на оборудването и производителността на KB 5 са автоматичното включване/изключване, нейната гъвкава двойна шарнирна свръзка за лесно маневриране, комфортният изваждащ се странично контейнер за отпадъци, универсалната четка, както и пестящото място съхранение и ниското тегло на акумулаторната метла.

Предимства:

1. Adaptive Cleaning System на Karcher - Отстранява надеждно замърсявания върху всички подови покрития. Иновативен подвижен метящ кант за оптимално събиране на отпадъците. Подобрена вътрешна геометрия с оптимално отвеждане на отпадъците за сигурно отстраняване на замърсяванията

2. Автоматично включване/изключване - Удобно включване и изключване. Интуитивно и бързо. Не е необходимо навеждане

3. Лесен за сваляне и почистване контейнер за отпадъци - Бързо и лесно изпразване без контакт с отпадъците

Подобни продукти

+ Още