Уважаеми клиенти,

Всички магазини на Aiko XXXL в страната се връщат към стандартното си работно време.

Противоепидемичните мерки във всички обекти продължават да бъдат валидни, за да бъде пазаруването за всички ни безопасно и приятно!

Затвори
Филтрирай по

Търсене

Категория

Марка

Материал

Цена
лв. с ДДС

Мебели за баня
МИНЕРАЛ-МРАМОРНА МИВКА ЗА БАНЯ 24462010628
Арт. № 24462010628

МИНЕРАЛ-МРАМОРНА МИВКА ЗА БАНЯ

545.00 лв.
цена с ДДС

размери:
80/51/3.5 h
цвят:
БЯЛ
тегло(кг):
20.00

Провери наличност
СПОДЕЛИ

Описание

ОПИСАНИЕ
-Мивката е предназначена за вграждане в мебели за баня. Не може да бъде поставяна самостоятелно на стена.
-Препоръчителният модул с чекмеджета към който да бъде монтирана е 24462010629 - долен шкаф от серия за баня ПИОЛО. MADE IN GERMANY

ХАРАКТЕРИСТИКИ
- Материал: Минерален мрамор
- Размер 80/51/3.5 h см
- Цвят Бяло

РАЗОПАКОВАНЕ:
Не препоръчваме използването на ОСТРИ и РЕЖЕЩИ предмети, поради вероятността от нараняване на повърхностите.
Наранявания от подобен характер не се разглеждат като рекламация.

ПОДДРЪЖКА:
-Достатъчно е почистване с чиста, мека, влажна кърпа (без микрофибърни кърпи!). При по-упорити замърсявания използвайте течен препарат с меко действие (без алкохол и абразивен крем), например почистващ препарат на основата на оцет и топла вода. Моля, следете температурата на водата да не надвишава 65°C.
-За да се запази гланца на минералната повърхност на отливката, препоръчваме от време на време нанасяне на висококачествен автомобилен лак и допълнително полиране, напр. със SONAX Xtreme Polish & Wax.
-Внимавайте при използването на бои за коса. Някои средства са толкова агресивни, че следите от тях не могат да бъдат отстранени. Съветваме Ви да не перете пране в умивалника, тъй като използваните за дрехите оцветители могат да се отложат и да увредят трайно умивалника. Освен това може да се появят драскотини от копчета или ципове.
- При никакви обстоятелства не трябва да използвате агресивни течни детергенти и абразиви, полиращи и восъчни пасти както и разтворители. Не използвайте препарат за канали, съдържащ натриев хидроксид.
- Изпускането на остри и тежки предмети в мивката може да нарани нейната повърхност.
- Горещи съдове и механично нагряти предмети могат да повредят покритието на мивката.
- Не използвайте абразивни препарати и остри инструменти за почистване на мивката.
- Ежедневно почиствайте мивката с помощта на домакинска гъбичка и почистващ препарат за съдове, след което изплаквайте с топла вода.
- Подсушавайте повърхността с мека кърпа или кухненска хартия – така се избягва появата на варовикови отлагания и петна.

ВАЖНО:
Умивалникът от минерален мрамор с доказано качество е тестван в рамките на продължително изпитване (топлинен удар от 10°C на 65°C) и съответства на изискванията на DIN 14688. Не трябва да допускате в умивалника да тече по-дълго време вода с температура над 65°C.
Допустими са отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове декори с тези на екрана на Вашето устройство.

ПОЯСНЕНИЯ:
Минерален мрамор, е композитен материал с основни съставки естествено мраморно брашно (около 2/3) и синтетични смоли. Този състав придава неговите специални свойства. Минералният материал е напълно непорьозен и антибактериален. Освен това е възможно да се образуват извити елементи чрез горещо формоване. Изделията са покрити с прозрачен устойчив на химикали санитарен гел.
Умивалникът от минерален мрамор се монтира върху съответен шкаф. Неравностите по долната страна, която не се вижда след монтажа, са обусловени от материала и производството и не са повод за рекламация.

Подобни продукти

+ Още