Уважаеми клиенти,

Всички магазини на Aiko XXXL в страната се връщат към стандартното си работно време.

Противоепидемичните мерки във всички обекти продължават да бъдат валидни, за да бъде пазаруването за всички ни безопасно и приятно!

Затвори
Филтрирай по

Търсене

Категория

Марка

Материал

Цена
лв. с ДДС

Офис системи
  • ОФИС СИСТЕМА ПРОНТО 11111111803975 - 1
  • ОФИС СИСТЕМА ПРОНТО 11111111803975 - 2
Арт. № 11111111803975

ОФИС СИСТЕМА ПРОНТО


* Вижте наличностите на отделните продукти

СПОДЕЛИ

Описание

Функционалните офисни шкафове са важен елемент във всеки добре организиран офис. Декорации, файлове и книги, важни документи и офис материали - всичко това и още повече може да се настани в шесткомпонентната комбинация от шкафове серия Пронто. Системата се състои от 2 отделни отделни високи шкафа, един нисък, отворена ниска етажерка, контейнер и бюро с електрическа функция за повдигане. Високите модули можете да поставите един до друг, сглобявайки секция, или например индивидуално. Всички врати разполагат с ключалки. Шкафът с 1 врата и 2 чекмеджета е универсален, което означава, че вратата му може да бъде монтирана както от ляво така и от дясно.
Електрическото бюро от системата предлага специален комфорт на работното ви място. Моделът разполага със здрави метални крака, чиято височината може лесно да се регулира електрически между приблизително 71 и 119 см. Сами избирате перфектната за вас височина, като може да работите еднакво комфортно изправени или седнали.