Филтрирай по

Търсене

Категория

Марка

Материал

Цена
лв. с ДДС

Поръчкови кухни
  • МОДЕРАНО гр. B+B МЕТАЛИК 11111111802334 - 1
  • МОДЕРАНО гр. B+B МЕТАЛИК 11111111802334 - 2
  • МОДЕРАНО гр. B+B МЕТАЛИК 11111111802334 - 3
  • МОДЕРАНО гр. B+B МЕТАЛИК 11111111802334 - 4
  • МОДЕРАНО гр. B+B МЕТАЛИК 11111111802334 - 5
  • МОДЕРАНО гр. B+B МЕТАЛИК 11111111802334 - 6

МОДЕРАНО гр. B+B МЕТАЛИК

поръчка по индивидуален проект

СПОДЕЛИ

Описание


ОПИСАНИЕ
Кухните с бранд MODERANO са произведени в България от висококачествени материали, обков и механизми. Те са предназначени за хора с изискан стил, търсещи най-актуалните тенденции. Те са оптимално предложение балансиращо качество и цена.
Каталогът на кухни MODERANO предлага богат избор от модули с различни размери за оформление на кухни по индивидуален проект, аранжирани както в прав ред, така и под ъгъл. Допълнително се предлагат модули за дневна, с които ще постигнете баланс в помещенията с отворен план, които са изключително актуални и разпространени в съвременното строителство.

Показаните конфигурация са от група B. Специални елементи в част от показаните композиции са извитите модули, които могат да се изработят само с декори от ценовите групи B и B МАТ.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
- Корпуси - 18 мм ПДЧ с възможност за избор от 47 цвята
- Фасада (лице) – за кухните MODERANO група B може да изберете измежду 49 цвята с лаково покритие, както и най-новото предлагано на българския пазар - 13 метализирани цвята (металик). Плоскостите на MODERANO група B са изработени от 18 мм МДФ.
- 30 декора кухненски плот с дебелина 38 мм, кантиран в цвета на плота, устойчив на суха топлина до 100-120°, също така устойчив на петна, водна пара и изгаряне от цигара. Също така бихме могли да Ви предложим и огромен избор от цветове и декори от естествен и технически камък.
- 30 декора стенен панел – той предпазва стената от замърсяване и улеснява почистването, устойчив на суха топлина до 100-120°, също така устойчив на петна, водна пара и изгаряне от цигара поставя се на стената зад кухненския и готварски плот.
- Принтирани стъкла – Една прекрасна възможност да направите Вашата кухня MODERANO още по- красива, свежа и уникална, използвайки ги за стенен панел и или витрини, фасада за горен ред с избран от Вас мотив от 9-те предлагани. Принт стъкла се отличават с устойчивост на механични удари, издържливи са на високи и ниски температури. В областта на декоративното оформление, технологията принт върху стъкло е много напреднала, а самите принт стъкла са изключително атрактивни.
- Стъкла за ПДЧ, МДФ и алуминиеви профили – програма MODERANO предоставя и голям избор от над 40 цвята и декора от стъкла с тяхна помощ получавате допълнителна възможност за дооформяне на Вашата кухня.
- Дръжки за кухненска мебел – избора на дръжки е изцяло по Ваш вкус и желание, а за да имате максимална възможно за избора, кухни MODERANO предлагат над 40 модела.
- Допълнителни аксесоари – LED осветление, рейлинг системи, органайзери за чекмеджета, механизми за бутилки, чинии, кошчета за отпадъци и всичко необходимо да дооборудвате Вашата кухня така, че
да Ви бъде максимално комфортна, практична, уютна и впечатляваща.
- В цената на модулите от долен ред са включени регулируеми крачета (10-15см)


РАЗОПАКОВАНЕ:
Не препоръчваме използването на ОСТРИ и РЕЖЕЩИ предмети, поради вероятността от нараняване на повърхностите. Наранявания от подобен характер не се разглеждат като рекламация

ПОДДРЪЖКА:
- Поставяйте мебелите на не по-малко от 50 см. от всяко отоплително тяло или силен източник на топлина.
- Продължителното излагане на пряка слънчева светлина може да доведе до изменение на вида и качествата на мебелите.
- Използвайте леко влажна кърпа и подходящ течен домакински препарат за почистване на корпусите, рафтовете и чекмеджетата.
- При никакви обстоятелства не трябва да използвате агресивни течни детергенти и абразиви, полиращи и восъчни пасти както и разтворители.
- Винаги изсушавайте с мека кърпа след почистване.
- Не поставяйте горещи съдове директно върху плота.
- Не режете директно върху плотовете.
- Не допускайте ръбовете и кантовете да плуват във вода.
- Подсушавайте водобрана от долната страна на плота особено в зоната на мивката, над и от страни на миялната машина.
- Подсушавайте плотовете и корпусите след използването на парообразуващи ел.уреди, дори когато използвате абсорбатор.

ВАЖНО:
Допустими са отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове декори с тези на екрана на Вашето устройство.