Филтрирай по

Търсене

Категория

Марка

Материал

Цена
лв. с ДДС

Поръчкови кухни
  • НОВЕЛ гр. A+B МАТ 11111111801157 - 1
  • НОВЕЛ гр. A+B МАТ 11111111801157 - 2

НОВЕЛ гр. A+B МАТ

поръчка по индивидуален проект

СПОДЕЛИ

Описание

Корпус - изработен от 18 мм ПДЧ с възможност за избор от 35 цвята.
Фасада (лице) При използваната комбинация A1+B имате възможност да комбинирате 35-те цвята и декора с лаково покритие от гупа А1 с 30-те цвята с лаково покритие, както и 13-те метализирани цветове (металик) от група B, за да получите мечтаната от Вас кухня.

Кухненски плот - с дебелина 38 мм, кантиран в цвета на плота, устойчив на суха топлина до 100-120°, също така устойчив на петна, водна пара и изгаряне от цигара. Бихте могли да изберете най-подходящия за Вашата кухня плот от 24 декора. Също така бихме могли да Ви предложим и огромен избор от цветове и декори от естествен и технически камък.

Стенен панел – той предпазва стената от замърсяване и улеснява почистването, устойчив на суха топлина до 100-120°, също така устойчив на петна, водна пара и изгаряне от цигара поставя се на стената зад кухненския и готварски плот. Бихте могли да изберете най-подходящия за Вашата кухня стенен панел от предложените 24 декора.

Принтирани стъкла – Една прекрасна възможност да направите Вашата кухня NOVARA още по- красива, свежа и уникална, използвайки ги за стенен панел и или витрини, фасада за горен ред с избран от Вас мотив от 9-те предлагани. Принт стъкла се отличават с устойчивост на механични удари, издържливи са на високи и ниски температури. В областта на декоративното оформление, технологията принт върху стъкло е много напреднала, а самите принт стъкла са изключително атрактивни.


Стъкла за ПДЧ, МДФ и алуминиеви профили – програма NOVARA предоставя и голям избор от над 40 цвята и декора от стъкла с тяхна помощ получавате допълнителна възможност за дооформяне на Вашата кухня.

Дръжки за кухненска мебел – избора на дръжки е изцяло по Ваш вкус и желание, а за да имате максимална възможно за избора, кухни NOVARA предлагат над 40 модела.

Допълнителни аксесоари – LED осветление, рейлинг системи, органайзери за чекмеджета, механизми за бутилки, чинии, кошчета за отпадъци и всичко необходимо да дооборудвате Вашата кухня така, че да Ви бъде максимално комфортна, практична, уютна и впечатляваща.
Заповядайте в нашите магазини, където ще може да получите консултация и проект на вашата мечтана кухня!