Филтрирай по

Търсене

Категория

Марка

Цена
лв. с ДДС

Почистващи препарати
ПРЕПАРАТ СРЕЩУ РЪЖДА И КОТЛЕН КАМЪК 97169100006
Арт. № 97169100006

ПРЕПАРАТ СРЕЩУ РЪЖДА И КОТЛЕН КАМЪК

7.30 лв.
цена с ДДС

размери:
250 мл
тегло(кг):
0.25

Провери наличност
СПОДЕЛИ

Описание

Силно концентриран препарат за премахване на котлен камък, калциеви отлагания, ръжда, мръсотия, жълти петна и зелен меден окис от кранчета, вани, тоалетни и душ кабини и за отстраняване на котления камък от блокирани от варовика слушалки на душовете.
Безопасен и подходящ за употреба върху всички повърхности в банята и тоалетната като хром, керамика, неръждаема стомана, гланцирани (гледжосани) и не гланцирани керамични плочки, кристал, стъкло и пластмаса.

Начин на употреба:
В зависимост от степента на замърсяване използвайте от неразреден до разреждане 1:10. За третиране на вани- разтвор 1:10. Нанесете HG 100 с HG гъба за баня. Оставете да действа за няколко минути и избършете или изплакнете с вода. При необходимост повторете действието. За силно замърсени слушалки на душове - накиснете в разтвора за 30 мин. За силно захабени стъклени повърхности приложете разтвор 1:10 за 10 мин. След нанасянето изплакнете с вода.
Внимание: Да не се използва върху мрамор, гранит и други видове природни калцити, полирани с олово материали и повърхности, неиздръжливи на киселини.

Подобни продукти

+ Още