Уважаеми клиенти,

Всички магазини на Aiko XXXL в страната ще работят със стандартното си работно време.

Противоепидемичните мерки във всички обекти продължават да бъдат валидни, за да бъде пазаруването за всички ни безопасно и приятно!

Затвори
Филтрирай по

Търсене

Категория

Марка

Цена
лв. с ДДС

Двулицеви матраци (29)

Бр. артикули на страница сортирани по

Матраци

Защо матракът е толкова важен в ежедневието ни?

Матракът играе изключително важна роля в ежедневието ни и понякога може да се превърне в първостепенен фактор за поддържане на отлично здравословно състояние, кондиция и работоспособност. В следващите редове ще разгледаме главните функции на матрака.

Матраци – зимна и лятна страна
Матраци – гарантиране на пълноценна почивка

Матраци – видове и характеристики

Матраци – мемори пяна като основен материал
Матраци – защита от факторите на околната среда
Според своята главна класификация матраците се делят на два вида – еднолицеви и двулицеви. Предстои да разгледаме отличителните характеристики на всяка от тези групи, за да ви улесним в процеса на избор. Също така ще се спрем и на топ матраците, които представляват един малко по-специфичен тип спален продукт.

Кои други фактори се вземат предвид при избора на матрак

Матраци – адаптация към човешкото тяло
Матраци – облекчаване на нежеланите симптоми
Освен вида на матрака, има още няколко фактора, които трябва да се вземат предвид при избора на продукт от тази категория. Сред тях са материалът, от който е направен матракът, по-голямата му твърдост или съответно мекота, размерът и марката. Повече информация за всеки един от споменатите фактори ще намерите по-надолу. Разгледайте продуктите в сайта на Aiko и изберете подходящ матрак за вашия качествен и пълноценен сън!

Виж повече