Уважаеми клиенти,

Всички магазини на Aiko XXXL в страната се връщат към стандартното си работно време.

Противоепидемичните мерки във всички обекти продължават да бъдат валидни, за да бъде пазаруването за всички ни безопасно и приятно!

Затвори
Филтрирай по

Търсене

Категория

Марка

Материал

Цена
лв. с ДДС

Бебешки електроуреди
  • BABY-VAC АСПИРАТОР ЗА НОС 56965130001 - 1
Арт. № 56965130001

BABY-VAC АСПИРАТОР ЗА НОС

21.50 лв.
цена с ДДС

материал:
МЕТАЛ/ПЛАСТМАСА
тегло(кг):
0.15

Провери наличност
СПОДЕЛИ

Описание

Аспираторът за нос Baby-Vac е запазена марка на унгарската фирма ILLÉS CSÓK ÉS TÁRSA KFT.

* Използва вакуума на домашната прахосмукачка, но не пълната и сила.
* Безопасно и ефикасно отстранява секретите на малки деца и новородени.
* Лесен за почистване и поддръжка.
* Високо качество на използваните материали.
* TÜV сертификат за качество.
* Клинично тестван
* Наложен на пазара

Хремата е често срещано явление при малките деца и пеленачета. Най-големият проблем се състои в това, че те все още не знаят как да издухват носа си и се нуждаят от време, докато се научат да правят това.
Насъбралият се носен секрет затруднява дишането, пречи на кърменето на малкото дете, води до общо неразположение на неговото състояние, а често придизвиква възпаление на ушите, бронхите или допринася за възникването на респираторни заболявания. Затова е особено важно редовното почистване на носния секрет, което става посредством аспиратора за нос Baby-Vac. Клинично доказан продукт, той действа ефикасно при отсраняването на секрета, без да наранява носната лигавица или да причинява болка на малкото дете. След редовна употреба на аспиратора, състоянието на детето започва да се подобрява, то диша по-добре, нормално започва да се храни и да спи.
Разбира се това не значи, че не трябва да се направи консултация с личния лекар на детето и да се потърси причината за появилата се хрема. Отстраняването на секретите с помощта на аспиратора е в допълнение към лекарския съвет.