Филтрирай по

Търсене

Категория

Марка

Материал

Цена
лв. с ДДС

Бебешки електроуреди
SWING MAXI ДВУФАЗНА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ДВОЙНА ПОМПА 42465130003
Арт. № 42465130003

SWING MAXI ДВУФАЗНА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ДВОЙНА ПОМПА

349.00 лв.
цена с ДДС

материал:
ПЛАСТМАСА
тегло(кг):
1.00

Провери наличност
СПОДЕЛИ

Описание

Компактната двойна двуфазна електрическа помпа за кърма Swing maxi е точният избор за всички майки, които искат лесно и бързо изцеждане.

Помпата е идеална за увеличаване на количеството изцедена кърма и за ежедневна употреба.

* Поддържане на лактацията. Двойното изцеждане може да Ви помогне да поддържате и увеличите количеството изцедена кърма.
* Ефективност. Едновременното изцеждане в комбинация с двуфазната технология осигурява максимално изцеждане при минимално използвано време.
* Комфорт. Помпата позволява използване на различни нива и настройки на вакуум.
* Лесна за сглобяване, употреба и почистване.
* Мобилност. Лека и компактна, което Ви осигурява възможност за изцеждане у дома или по време на път с използване на батерии или адаптер.

НАЙ-ДОБРОТО ЗА ВАШЕТО БЕБЕ

Искате ли да сте сигурни, че винаги имате достатъчно количество кърма за Вашето бебе? Искате ли да поддържате и да увеличите количеството кърма?

С двойната двуфазна електрическа помпа за кърма Swing maxi се радвате на ползите от едновременното изцеждане и на двете гърди. Двойното изцеждане е по-ефективно и това увеличава количеството на кърмата. Изцеждате с 18% повече кърма спрямо единична двуфазна електрическа помпа. В допълнение изцедената кърма е по-калорична.

Защо кърмата е по-калорична?

Няма достатъчно доказателства защо се получава така. Една от теориите е, че организмът решава, че храни близнаци и произвежда по-калорична кърма, за да може с по-малко количество да осигури всичко необходимо.

И накрая времето за изцеждане намалява двойно (при редовно изцеждане спестявате повече от 40 минути на ден).

Двуфазна технология

След дългогодишни изследвания в Западноавстралийския университет стигат до извода, че новородените бебета първоначално започват да засмукват на много кратки интервали, което всъщност стимулира гърдата да изхвърли кърма, а след като млякото е започнало да изтича, бебето сменя интервала на засмукване. Медела превръщат този научен факт в техническо ноу-хау – 2-Phase Expression® Technology (Двуфазна технология на изцеждане) и в професионални продукти, които помагат на майката да получи повече мляко за по-малко време.
Благодарение на двуфазната технология помпата симулира естественото поведение на новороденото и времето за изцеждане намалява.

Регулиращите се нива на вакуум, както и тихия режим на работа осигуряват висок комфорт. Помпата е компактна, лесна за употреба и за почистване. В комбинацията с бюстието на Medela може да се изцеждате и в същото време да извършвате други дейности.

Swing maxi може да бъде използвана за изцеждане на едната или на двете гърди едновременно без намаляване на нейната ефективност. Може да превключвате между фазите и да настроите желаното ниво на вакуум чрез натискане на един бутон. Възможността да използвате помпата на батерии и тихия режим на работа позволява нейната употреба по време на път.

Внимание: Независимо от външната прилика между двата мотора на Swing и Swing maxi, те са коренно различни. Този на Swing maxi е много по-мощен.

Комплектът включва:

1. Фуния за гърда Personal Fit 24 mm - 2 бр.;
2. Конектор – 2 бр.;
3. Шише Calma – 2 бр.;
4. Поставка за шише – 2 бр.;
5. Многофункционален капак Calma;
6. Накрайник за Calma;
7. Двигателно устройство;
8. Мрежови адаптор;
9. Къса и дълга тръбичка.

Подобни продукти

+ Още