Уважаеми клиенти,

Всички магазини на Aiko XXXL в страната ще работят със стандартното си работно време.

Противоепидемичните мерки във всички обекти продължават да бъдат валидни, за да бъде пазаруването за всички ни безопасно и приятно!

Затвори

За нас

Стартирахме през 1993 година.

Търговското дружество е основано от Мариан Душков, едноличен собственик и управител. Основната дейност и цел на дружеството е продажба на мебели. Първият фирмен магазин е отворен през месец Юли същата година с площ от 15 кв.м., разположен на бул. „Ал. Стамболийски“, гр. София. Първоначално работи само с един, а по-късно с двама служители. След една година фирмата открива и втори обект с площ 80 кв.м. в бившата сграда на супермаркет „Витоша“ в столичният комплекс „Люлин“. Съвместно с развитието на дейността, натрупвайки опит и учейки се от трудностите и грешките си, дружеството предприема преустройство и разширява първия магазин. След реконструкция от 15 кв. м. се постига 160 кв. м. търговска площ. Служителите към този момент са 5 човека.

Следват четири години усилена работа с амбиции и стремеж за разрастване на дейността, утвърждаване на пазара и разнообразяване на предлагания асортимент.